Vloer leggen

Een vloer leggen in een woning of bedrijfspand kunt u over laten aan de ervaren vakmannen van TopBuilders. TopBuilders heeft in Breda en omgeving al vele vloeren gelegd. We zijn gespecialiseerd in het leggen van tegels (alle soorten tegelvloeren), houten vloeren, vinyl vloeren, tapijt (ook tapijttegels), parket en natuurlijk laminaat. Ook voor het aanbrengen van vloerverwarming of het isoleren van uw vloer kunt u bij ons terecht.

We werken zowel voor particulieren in woningen als voor zakelijke klanten in bedrijfspanden.
Tijdens een vrijblijvende opname kunnen we uw wensen in kaart brengen en gratis advies uit brengen. Vervolgens stellen we een scherpe offerte op. Wij garanderen de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.
Het leveren van kwaliteit en service zijn onze belangrijkste speerpunten. Dit bewerkstelligen we door korte communicatielijnen met de klant en een heldere planning. Afspraak is bij ons ook echt afspraak. Wij zijn pas tevreden als onze klant voor 100% zijn of haar tevredenheid uitgesproken heeft.

Overweegt u om uw vloer te laten leggen door een ervaren vakman? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een gratis offerte aan! Indien wenselijk voorzien wij u van gratis advies door onze gediplomeerde binnenhuisarchitecte.

Vloer laten leggen in Breda en omgeving

Het werkgebied van TopBuilders bestaat vooral uit Breda en de gemeenten daar omheen. Zo werken we ook in onder andere Etten-Leur, Tilburg, Roosendaal en Oosterhout.
Buiten het uitbesteden van tegelwerk, het aanbrengen van vloerverwarming of het isoleren van de (onder)vloer kunt u ook voor alle andere werkzaamheden op het gebied van verbouwingen, onderhoud en renovatie bij ons terecht. Denk hierbij onder andere aan badkamerrenovaties, het plaatsen van dakramen, het realiseren van aanbouwen en het plaatsen van keukens. Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze dienstenpagina.

De hoogste kwaliteit voor de beste prijs, vraag een gratis offerte op!

Wilt u het tegelen van uw woonkamer, badkamer, hal, keuken, bedrijfspand of andere ruimte uitbesteden aan de vakmannen van TopBuilders? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088-2223223.
Topbuilders is onderdeel van TopWorkers, de specialist op het gebied van totaal vastgoedonderhoud. Wilt u graag kennis maken? U bent van harte welkom in ons kantoor te Breda!

top