Keuken verbouwen

Gaat u uw keuken verbouwen of renoveren? Wij brengen graag een gratis en vrijblijvende offerte uit voor het installeren van uw nieuwe keuken. Ook voor advies, een voorbeeld van andere keukenrenovaties en het bespreken van ideeën kunt u bij ons terecht.
TopBuilders heeft in Breda en omgeving al jarenlang ervaring op het gebied van het renoveren van keukens. Zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten en in bedrijfspanden.
In het offertetraject nemen wij met u door wat uw wensen zijn. Zo wordt er besproken welke soorten keukenapparatuur er aanwezig dient te zijn, voor welk design gekozen wordt, wordt er bepaald of we de keuken op dezelfde of een nieuwe plaats dienen te installeren en of dit invloed heeft op leidingwerk, elektra, stucwerk, achterwand (tegels) en eventueel het effect op de rest van het huis.
Het leveren van kwaliteit staat voorop. Zo ook optimale service en zeer korte communicatielijnen met de klant. Wij zijn bij oplevering pas tevreden als we weten dat de klant voor 100% zijn of haar tevredenheid uitgesproken heeft. Voor ons geldt: afspraak is ook echt afspraak! Keuken verbouwen; bij TopBuilders bent u aan het juiste adres!

Keuken verbouwen in Breda en omgeving

TopBuilders levert haar service vooral in Breda en omgeving. Dit houdt in dat we ook keukens renoveren in Oosterhout, Roosendaal, Tilburg, Etten-Leur en randgemeentes.
Buiten een complete verbouwing of renovatie kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor kleine klusjes. In uw keuken kunt u hierbij denken aan enkel het verzorgen/aanpassen van tegelwerk, stucwerk, vervangen van keukendeuren, schilderen of leidingwerk.
Ook hierbij geldt dat wij graag vrijblijvend advies geven en ideeën of voorbeelden met u bespreken. Dit alles onder het genot van een kop koffie.

De hoogste kwaliteit voor de beste prijs, vraag een gratis offerte op!

Gaat u op korte termijn uw keuken verbouwen of renoveren en wilt u onze service inhuren? Vul het formulier op onze contactpagina in of neem telefonisch contact met ons op.
Ook voor andere werkzaamheden in of aan uw woning/bedrijfspand kunt u bij TopBuilders terecht. Kijk voor meer van onze specialiteiten op de dienstenpagina. TopBuilders is onderdeel van TopWorkers.

top