Dakraam plaatsen

Heeft u onlangs een dakraam aangeschaft en bent u op zoek naar een bedrijf dat het dakraam kan plaatsen? Graag helpen wij u!
TopBuilders heeft in de loop der jaren al vele dakramen geplaatst in Breda en omgeving. We hebben ervaring met het plaatsen van onder andere Velux, Fakro, Ubbink en Optilight. Bovendien zijn we troste servicepartner van Velux en de Hornbach te Breda. Dit betekent dat zij onze hulp inschakelen wanneer een klant in de winkel een dakraam aanschaft en nog geen bedrijf heeft gevonden dat tegen een scherpe prijs het dakraam komt monteren.
TopBuilders levert de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Deze garantie durven wij te geven door jarenlange ervaring op het gebied van bouwen klussen en renoveren. U krijgt enkel te maken met specialisten die hun vak verstaan. Afspraak is bij ons ook echt afspraak!
Ons werkgebied bestaat buiten Breda ook Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg en de randgemeentes. Dakraam plaatsen; bij TopBuilders bent u aan het juiste adres!

Dakraam plaatsen voor een scherpe prijs!

De prijs voor het dakraam plaatsen is afhankelijk van onder andere de grootte van de dakramen en de gewenste afwerking (binnen afwerking). Mocht er nog geen sparing (opening) in het dak zitten op de plaats waar het dakraam dient te komen kunnen wij dit voor u verzorgen. Indien wenselijk kunt u ook het bestellen en bezorgen van de dakramen via ons laten verlopen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek en advies.

Gratis offerte voor het monteren van uw dakraam

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer die het monteren van uw dakvenster kan verzorgen en gespecialiseerd is in een dakraam plaatsen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op! Wij brengen gratis een vrijblijvende offerte uit en voorzien graag van advies. Ook voor andere verbouwingswerkzaamheden kunt u bij TopBuilders terecht!

Sinds 2014 zijn wij trotse montagepartner van Hornbach Breda en Velux!

top