Tegelen

Wilt u het tegelen van bepaalde ruimtes in uw woning of bedrijfspand uit laten voeren door een ervaren tegelzetter? Neem vrijblijvend contact op en vraag een gratis offerte aan bij TopBuilders.
Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het betegelen van badkamers, wc’s, wanden, vloeren, keukens, woonkamers, bedrijfspanden, tuinen etc. We garanderen de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs en hebben ervaring met het leggen van zowel goedkope als dure tegels.
In Breda en omgeving hebben we veel klanten geholpen met het uit te voeren tegelwerk. Meestal ging dit in combinatie met andere werkzaamheden.
Natuursteen tegels, keramische tegels, (niet) gekalibreerde tegels, cement tegels, mozaïek tegels, wandtegels en vloertegels behoren allen tot de tegelsoorten die wij kunnen leggen.

Wandtegels en vloertegels leggen in Breda en omgeving

Bent u geïnteresseerd in onze service en wenst u een offerte te ontvangen namens bouwbedrijf TopBuilders? Neem vrijblijvend contact op voor een opname! Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en uw wensen in kaart te brengen. Ook voorzien wij graag van (kleur)advies. Zo kan in overleg bepaald worden welke maten en grootte van de tegels het beste past bij de te betegelen ruimte.
Bij TopBuilders kunt u buiten tegelwerk terecht voor grote en kleine klussen, onderhoud, renovatie, schilderwerk en gehele verbouwingen. Voor alle klussen krijgt u één aanspreekpunt. Afspraak is bij ons ook echt afspraak.
Ons werkgebied bestaat buiten Breda ook uit Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg en randgemeenten.

Vraag een gratis tegelofferte voor uw tegelklus op bij bouwbedrijf TopBuilders

Gaat u op korte termijn verbouwen en wilt u een vakman van TopBuilders inhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met ons op. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088-2223223.
TopBuilders is samen met TopPainters, TopCleaners, TopWasteService en TopMaintenance onderdeel van TopWorkers; specialist in Breda op het gebied van totaal vastgoedonderhoud. U bent van harte welkom bij ons op kantoor om onder het genot van een kopje koffie verder kennis te maken.

top