Historie

Bouwbedrijf TopBuilders verzorgt al jarenlang werkzaamheden op het gebied van bouw en renovatie bij particulieren en bedrijven. Dit doen we in Breda en omgeving (Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en randgemeenten).

Eigenaar Maarten Hanken is trots op de manier waarop zijn bedrijf vooral door mond-tot-mondreclame telkens weer in aanraking komt met nieuwe klanten. Nog trotser is hij op het feit dat het klantenbestand de algehele dienstverlening van TopBuilders beoordeelt met een 9.1! Kwaliteit leveren is voor ons een pre, afspraak is bij ons ook echt afspraak.

We streven te allen tijde naar een uiterst tevreden klant en zijn er van overtuigd dat we op deze manier een langdurige relatie met al onze klanten aan gaan.

Bouw- en klusbedrijf TopBuilders is onderdeel van TopWorkers. TopWorkers verzorgt vastgoedonderhoud voor particulieren en bedrijven. Buiten de bouw-, klus- en renovatietak bestaat TopWorkers uit TopCleaners, TopPainters, TopWasteService en TopMaintence. Kwaliteit en service leveren is waar wij voor staan.

top