Grote en kleine verbouwingen

Bent u van plan om uw huis te laten verbouwen en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer die uw verbouwing uit handen kan nemen? Wij maken graag kennis met u om uw wensen in kaart te brengen en een offerte op te stellen.
Bij de verbouwing van een (oud) huis komt zeer veel kijken. Wellicht wilt u tekeningen laten maken door een architect, wellicht bent u nog bezig met het aanvragen van een hypotheek/lening voor de verbouwing en bent u enkel op zoek naar een partij die kan helpen met het ontwerpen van ideeën.
TopBuilders garandeert de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Deze garantie durven wij te geven door jarenlange ervaring op het gebied van zowel grote als kleine verbouwingen in woningen. Ook voor het verbouwen van een monumentaal pand kunt u bij ons terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld ook ondersteunen bij het aanvragen van de vergunning .
Ons werkgebied bestaat onder andere uit Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg en de randgemeentes.

Huis verbouwen in Breda en omgeving

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en van gedachte te wisselen. Zo kunt u uw wensen bespreken, wij onze ervaring met u delen en vervolgens samen verder brainstormen. U kunt bij ons terecht voor een grote verbouwing waarbij verschillende ruimtes aangepakt worden, maar ook voor kleinere renovaties. Wij hebben ervaring met verbouwingen van de badkamer, toilet, keuken en natuurlijk ook de overige ruimtes in de woning. Ook voor een aanbouw, overkapping of serre bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag een gratis offerte op bij bouwbedrijf TopBuilders

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u een afspraak maken om nader kennis te maken? U kunt zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen. Voor al onze specialiteiten kunt u een kijkje nemen onder het kopje ‘diensten’. Als beoordeling op onze algehele dienstverlening hebben wij een 9,1 in ontvangst mogen nemen. Hier zijn we trots op! Ondanks dit mooie cijfer blijven we dagelijks op zoek naar manieren om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Tips zijn altijd welkom!

top