Badkamer verbouwen of toilet verbouwen

Gaat u op korte termijn uw badkamer verbouwen of toilet renoveren? Graag denken wij met u mee. Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. U kunt bij ons terecht voor advies, een voorbeeld van complete badkamer renovaties en het bespreken van ideeën.
Al jaren renoveren wij badkamers en toiletten in Breda en omgeving. Dit doen wij vooral bij particulieren, maar ook in bedrijfspanden. Een badkamer verbouwen behoort tot onze specialiteit.
De totale kosten voor het verbouwen van de badkamer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De merkkeuze van de badkamermeubels, vloertegels, wandtegels en het totale badkamer design bepalen voor een groot deel het totale kostenplaatje.
Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop, net als optimale service en korte communicatielijnen met onze klanten. Enkel wanneer de klant bij oplevering van de werkzaamheden 100% tevreden is, zijn wij dat ook. Afspraak is bij ons ook echt afspraak!

Badkamer verbouwen in Breda en omgeving

Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Breda en omgeving. Dit houdt in dat we ook badkamers renoveren in Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg en de randgemeentes.
Buiten een complete renovatie kunt u natuurlijk ook bij TopBuilders terecht voor kleinere klussen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld enkel het verzorgen van tegelwerk, het plaatsen van een radiator, wc, douchecabine, ligbad of bijvoorbeeld het omleggen van leidingwerk. Ook hierbij geldt; wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en bespreken graag ideeën/voorbeelden, onder het genot van een kop koffie.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, vraag een gratis offerte op voor het renoveren van uw badkamer of toilet!

Gaat u op korte termijn uw toilet of badkamer verbouwen en wilt u onze diensten inhuren? Neem telefonisch contact op of vul het formulier in op onze contactpagina.
Ook voor andere werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand bent u bij TopBuilders aan het juiste adres. Kijk voor onze andere specialiteiten op onze dienstenpagina.

Sinds begin 2014 zijn wij de trotse montagepartner van de Hornbach in Breda.

top